• La companyia TUIfly també va haver de cancel·lar diversos vols l'any passat després d'una acció similar
ep air berlin
EUROPA PRESS

Air Berlin ha anunciat aquest dimarts la cancel·lació d’aproximadament 70 vols per "raons operatives" a diverses terminals alemanyes, entre les quals es troben Berlin Tegel, Düsseldorf, Hamburg i Colònia.

Segons apunta Reuters, les cancel·lacions van ser anunciades després que un nombre "inusualment alt" de pilots truquessin per dir que estaven malalts.

La companyia TUIfly també va haver de cancel·lar diversos vols l'any passat després d'una acció similar per part dels seus pilots després de transcendir que les converses sobre la fusió de l'empresa desembocarien en acomiadaments i retallades salarials.

Air Berlin es troba des de fa setmanes a la recerca d'inversors que adquireixin la companyia a conseqüència de la seva falta de liquiditat. La companyia ha rebut nombroses ofertes per part d'empresaris i companyies, si bé l'oferta de Lufthansa, que busca incorporar la seva flota i rutes de llarg recorregut, és la més plausible.

Els inversors tenen fins al dia 15 de setembre per presentar les seves ofertes i la solució final a aquest problema es podria fer pública el proper dia 21 de setembre.

Noticias relacionadas

contador