ep archivo   el consejero delegado de aedas homes david martinez posa delante del logo de la empresa
AEDAS HOMES - Archivo

Aedas Homes, promotora de referència al mercat residencial d'obra nova, va tancar l'exercici fiscal 2020/21 amb el lliurament de 1.963 habitatges a tot Espanya. D'aquesta cartera de lliuraments, 253 habitatges van correspondre a promocions situades a la província de Sevilla que van suposar uns ingressos de 61 milions d'euros per a la companyia.

  • 18,78€
  • 2,07%

Aquest nombre de lliuraments dutes a terme a Sevilla representa el 12,8% del total d'habitatges adjudicats per Aedas Homes, convertint-se així en la companyia de referència del país en lliuraments d'habitatges d'obra nova, al mateix temps que ha ratificat la seva solvència, capacitat de gestió, creixement sostenible i compliment del Pla de Negoci.

A més, Aedas Homes va demostrar el 2020/21 la seva fortalesa financera i capacitat de recerca d'oportunitats. Entre abril de 2020 i març de 2021 va invertir 132 milions d'euros en sòls a través de 24 operacions que li permetran construir 1.945 habitatges. Per tant, Sevilla torna a ser un enclavament estratègic en aquesta política d'inversions.

NOU SÒL PER 367 UNIFAMILIARS I 189 PLURIFAMILIARS

La companyia va adquirir a Sevilla sòls per desenvolupar un total de 556 habitatges per un import superior als 14 milions d'euros, uns actius que li donen visibilitat per als propers anys i confirmen la seva vocació de permanència a la zona. Aquest nou banc de sòl es divideix per tipologies en 367 habitatges unifamiliars i 189 plurifamiliars.

Diego Chacón, Director Territorial d'Aedas Homes a Andalusia recalca que "Aedas Homes segueix creixent a Sevilla a passos de gegant, tal com confirmen tots els números de l'exercici 2020/21. En tot just quatre anys ens hem convertit en una de les promotores que més habitatges lliura a la província i en líder en oferta amb més de 600 unitats en comercialització actualment", a més afirma que la companyia continua trobant bones oportunitats d'inversió a preus molt competitius.

Noticias relacionadas

contador