ep promocionaedas homes
AEDAS HOMES
18,74€
  • -0,06€
  • -0,32%

Aedas Homes ha superat amb comoditat el seu objectiu d'inversió en sòl per a 2018, cosa que li permet blindar el compliment de lliuraments compromeses durant els propers anys. Durant els 12 mesos de l'exercici, va adquirir terrenys per al desenvolupament de 2.616 habitatges, dues vegades i mitja per sobre del compromís adquirit amb els seus accionistes per a aquest exercici.

Segons Sergio Gálvez, director d'Estratègia i Inversió de la promotora, "2018 ha estat un any excepcional per a la nostra inversió en sòl, tant en qualitat com en quantitat d'oportunitats identificades. No només hem aconseguit superar àmpliament el nostre objectiu anual compromès amb els nostres accionistes".

Amb aquestes noves inversions, la promotora augmenta la visibilitat sobre el seu pla de negoci, amb el focus posat als nivells d'activitat compromesos per a la seva run rate (3.000 unitats llançades comercialment per any des de 2020 d'ara endavant i lliuraments de 3.000 unitats a partir de 2022).

"Per poder assolir (i superar) el nostre objectiu d'inversió, intensifiquem els processos d'identificació i anàlisi d'oportunitats; fruit d'aquest treball, el nostre equip ha estat capaç d'analitzar més de 1.200 oportunitats d'inversió", explica el director d'Estratègia i Inversió de la promotora.

D'aquesta manera, Aedas Homes va tancar 2018 amb un import total invertit de 111.700.000 d'euros, materialitzant una nova inversió en sòl cada 10 dies.

Noticias relacionadas

contador