ep consejero delegadoaedas homes daviz martinez
JOSÉ LUIS PINDADO
20,05€
  • 0,11€
  • 0,55%

La promotora Aedas Homes compta amb una cartera de sòl finalista per a 600 habitatges en dos sectors situats al nord i oest de Granada, ambdós al costat de la circumval·lació, que responen al creixement natural de la ciutat de l'Alhambra.

Són àrees amb una clara demanda residencial i un alt grau de consolidació de serveis urbans, segons ha informat en un comunicat la companyia cotitzada, considerada una de les més importants promotores del nou cicle immobiliari a nivell nacional, i que entra d'aquesta manera "amb força" a Granada capital.

El director territorial d'Aedas Homes a Andalusia, Diego Chacón, ha recalcat que la companyia "ha apostat des del primer moment per aquestes zones".

"Érem i som conscients del seu indubtable potencial immobiliari, avalat per les seves excel·lents ubicacions en entorns consolidats, perfectament connectats a Granada, amb accés immediat a la Ronda de Circumval·lació, cosa que assegura que les nostres futures promocions estaran envoltades de tota mena de serveis", ha afegit.

APOSTA PER ANDALUSIA

Andalusia s'ha convertit, juntament amb la zona Centro, Catalunya, Llevant i Balears, en una de les àrees clau i preferents per a aquesta promotora de referència a nivell nacional.

D'aquesta importància donen bona mostra les xifres de la companyia: gairebé un terç (el 32 per cent) de la cartera de sòl que posseeix se situa a Andalusia, on compta amb dues direccions territorials: Andalusia (Sevilla i Granada) i Costa del Sol (Màlaga). Entre totes dues, superen a l'actualitat les 1.100 habitatges en comercialització -621 a la província de Sevilla i 489 a la Costa del Sol-, xifra que suposa el 25 per cent del total de tot Espanya.

Per zones, cal destacar que a la Direcció Territorial Andalusia, i només a Sevilla, la companyia disposa de sòl per construir unes 1.800 cases. A més, Aedas Homes s'ha convertit ja en líder de la promoció residencial a Sevilla en nombre d'habitatges en comercialització, on compta amb la promoció més gran d'Espanya en marxa: Jardines Hacienda Rosario, que albergarà un total de 1.046 pisos distribuïts en set edificis amb zones comunes de 33.000 metres quadrats.

Noticias relacionadas

contador