ep recreacionpromocion azara de aedas homes
AEDAS HOMES

Goldman Sachs ha ratificat la seva aposta per Aedas Homes i ha actualitzat la seva recomanació de compra sobre el valor de la promotora residencial després de la presentació dels resultats del primer semestre de la companyia.

  • 17,68€
  • 1,03%

Així, la companyia d'anàlisi recomana de nou l'adquisició d'accions de l'empresa, a les quals atorga un potencial de revaloració del 47,7% sobre la cotització de 27,22 euros -va tancar la sessió de dilluns als 25,42 euros-.

Els experts de la companyia han inclòs el valor a la seva llista especial de compra

Els experts de la companyia, a més, s'han inclòs la companyia a la seva llista especial de compra 'Pan Europe Conviction Buy List'.

Goldman Sachs revisa per tant a l'alça el preu objectiu de l'acció de la immobiliària fins als 40,20 euros, xifra que suposa un augment de gairebé un euro des de l'última actualització del banc realitzada al maig (39,3 euros).

Així mateix, els analistes de l'entitat nord-americana pronostiquen que l'estimació de benefici per acció (EPS) per 2019 se situarà als 1,20 euros, mentre que el 2020 arribarà als 2,88 euros.

A més, l'entitat remarca que Aedas Homes ha confirmat als seus últims resultats el pla de negoci fins al 2023, amb els habitatges a lliurar el 2018 ja construïdes i amb tots els lliuraments de 2019 en procés de construcció, destacant-ne que ja compta amb el 70% de les llicències necessàries per als lliuraments previstes el 2020.

A nivell sectorial, Goldman Sachs posa el focus en la inflació dels costos en la construcció, que s'ha compensat amb l'augment dels preus per la pujada de la demanda, i destaca que Aedas Homes, que ha registrat un increment en el seu marge brut després de la construcció de 1.862 habitatges, treballa amb socis estratègics en pro de les economies d'escala.

Finament, Goldman Sachs posa el focus en la nova línia de negoci de la companyia, que aposta per la promoció industrialitzada dels habitatges, ja que aquesta estratègia aportarà 100 habitatges més als lliuraments previstes l'any vinent (1.055), pel fet que amb aquesta tècnica de construcció la promotora reduirà a la meitat els terminis de lliurament.

Noticias relacionadas

contador