ep archivo   tienda de adolfo dominguez
EUROPA PRESS - Archivo
4,60€
  • -0,18€
  • -3,77%

El grup Adolfo Domínguez llança un nou concepte de botiga, que estrena de forma simultània a dos nous establiments a Europa i Amèrica.

Les ciutats escollides per al nou model de flagship per la companyia de moda d'autor són Orense, seu i origen de la companyia, i Mèxic DF, capital del segon mercat amb major expansió de la companyia, després d'Espanya. Les noves botigues es converteixen en la principal referència comercial d'Adolfo Domínguez, juntament amb les seves flagship de Madrid i Barcelona.

Des de març de 2020, la companyia ha obert 19 nous establiments en sis països: Colòmbia (2), Espanya (2), Mèxic (11), la Xina (1), Portugal (2) i Guatemala (1). El pla de reposicionament de la xarxa i internacionalització desplega actualment el 51% de les botigues fora d'Espanya.

El nou concepte de botiga aposta per una arquitectura oberta i lluminosa, així com per la reutilització de materials naturals per evitar la seva desfeta com a part de la política de la companyia per consums més sostenibles.

Noticias relacionadas

contador