ep tienda de adolfo dominguez en la t1 de el prat
AENA - Archivo

Adolfo Domínguez ha anunciat aquest dilluns que consolida el creixement de la seva xarxa comercial internacional després de signar una nova aliança amb els grans magatzems El Palacio del Hierro per a l'obertura de 23 nous punts de venda, que se situaran tant a peu de carrer com a centres comercials, durant els propers 5 anys.

  • 4,78€
  • 0,65%

Les dues primeres botigues estan ja obertes a Monterrey i Ciutat de Mèxic. La companyia compta amb 110 punts de venda al país asteca que aporten el 16% de la facturació anual d'Adolfo Domínguez com el seu principal filial fora d'Espanya.

La col·laboració entre el grup espanyol amb seu a Galícia i El Palacio del Hierro es va iniciar el 1997. Adolfo Domínguez disposa en l'actualitat de 76 punts de venda en els centres comercials d'El Palacio del Hierro a 10 ciutats mexicanes.

El pla de consolidació al país mexicà busca accelerar el creixement de la companyia al continent americà, un cop es redueixin les restriccions per la crisi de coronavirus. La companyia disposa en l'actualitat d'una xarxa de 121 botigues en 6 països americans: Colòmbia (4 botigues), Peru (3), Xile (2), Costa Rica (1), Mèxic (110) i Guatemala (1).

Adolfo Domínguez fa aquest anunci poc després de comunicar que ha iniciat un pla per reduir el 30% de la seva plantilla a Espanya que afectarà 300 empleats.

Noticias relacionadas

contador