ep archivo   la presidenta de adolfo dominguez adriana dominguez y el director general antonio
ADOLFO DOMÍNGUEZ - Archivo

Adolfo Domínguez votarà aquest 31 de maig, a la junta d'accionistes, el nomenament de l'actual director general, Antonio Puente, com a conseller executiu. Es preveu que després del seu nomenament, sigui designat conseller delegat de la companyia. La junta de l'empresa tèxtil també sotmetrà a votació un pla d'incentius nou per a l'alta direcció del grup.

Juntament amb el nomenament de l'actual director general com a conseller de la companyia, també està previst la reelecció de Valeria Domínguez González com a consellera dominical pel termini estatutari de quatre anys, segons consta a l'ordre del dia. Aquest nomenament de Puente, que fa set anys que és directiu de la companyia de moda, reforçarà l'equip de direcció i Adriana Domínguez com a presidenta executiva, presidenta del consell i màxima responsable de la companyia.

Els accionistes també hauran d'abordar a la junta la proposta del consell de fixar en set el nombre de membres de l'òrgan rector de la companyia.

A més, se sotmetrà a votació un pla d'incentius a llarg termini (2021-2024), dirigit als alts directius, incloent-hi els consellers executius.

Adolfo Domínguez va aconseguir un benefici net d'1,5 milions d'euros al segon semestre de l'exercici (de setembre 2021 al febrer 2022), per sobre del que es va obtenir durant el mateix període del 2019-2020. El resultat net del conjunt de l'exercici millora un 52%, amb pèrdues de 9,3 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador