adolfo dominguez covid

El grup Adolfo Domínguez reobre aquesta setmana 18 botigues a Espanya, que se sumen als 3 punts de venda ja reactivats a Portugal la setmana passada i a la Xina durant aquest últim mes, després de l'aixecament parcial de les restriccions al comerç per part dels governs de cada estat. La firma de moda d'autor reinicia la seva activitat en punts de venda físics (les vendes online s'han mantingut sempre actives), amb un pla escalonat de reobertures.

  • 4,58€
  • 0,00%

A la reobertura iniciada aquesta setmana la seguiran fins a un centenar d'obertures de manera gradual segons l'evolució de la contenció de la pandèmia i la reactivació general del consum. La firma de moda d'autor disposa també de punts de venda a 64 centres d'El Corte Inglés a Espanya, que podrà reobrir d'acord amb els grans magatzems quan sigui possible. Adolfo Domínguez compta avui dia amb 203 punts de venda a Espanya.

Les botigues que reprenguin l'activitat ho faran seguint les recomanacions de reducció d'aforament establertes per les autoritats per a cada província o àrea, garantint la seguretat per a clients i professionals. La firma prepara al seu centre logístic d'Orense totes les peces i complements perquè puguin ser lliurades embalades i minimitzar així el contacte fins que són adquirides i utilitzades pel client. La companyia continua oferint, a més, la possibilitat de recollir la comanda online dels seus clients als punts de venda oberts.

Avui reprenen l'activitat les botigues de la firma a Alcoi, Melilla, Càceres i Vitòria; el dimarts arribarà el torn del seu establiment a Inca, i el dimecres els localitzats a Allariz, Bilbao, Canàries, Mallorca, Orense, Oviedo, Pontevedra, Sant Sebastià, Santiago de Compostel·la i Sevilla. El dimecres la marca obre també, però amb cita prèvia, les seves botigues a Barcelona (Passeig de Gràcia 32), Granada (Alhóndiga 33) i Madrid (Serrano 5); la sol·licitud i gestió de cites es realitzarà per telèfon.

En aquest moment, Adolfo Domínguez compta amb botigues obertes a Austràlia, Xile, la Xina, Costa Rica, el Japó i Portugal, atès que les condicions ho permeten. El grup va facturar 112 milions d'euros durant l'últim exercici complet (març 2018-febrer 2019).

Noticias relacionadas

contador