ep adl bionatur solutions renueva contratola norteamericana amyris202012 milloneseuros
ADL BIONATUR SOLUTIONS - Archivo
0,35€
  • -0,01€
  • -1,69%

ADL Bionatur Solutions va registrar un resultat brut d'explotació (Ebitda) de 2,16 milions d'euros durant els nou primers mesos d'aquest any, enfront de les pèrdues de 8,21 milions d'el mateix període del 2018, segons ha informat aquest dijous la companyia de biotecnologia.

Entre gener i setembre, la companyia va obtenir unes vendes de 33.180.000 d'euros, xifra que suposa un creixement del 127% respecte al mateix període del l'exercici anterior. La companyia ha ressaltat que aquestes xifres confirmen la renovació i execució d'acords de producció per a tercers (CMO) amb rellevants clients a escala internacional. A més, ADL Bionatur Solutions ha aconseguit un acord de finançament que assegura el creixement i l'execució del pla de negoci actual per als propers quatre anys.

"Estem mostrant les nostres fortaleses al mercat, amb creixements que es mantenen molt per sobre del 100% i la consecució d'un resultat operatiu positiu", ha ressaltat la consellera delegada d'ADL Bionatur Solutions, Pilar de la Huerta.

En concret, la companyia preveu destinar 20 milions d'euros en capex al període 2019-2020, necessari per finalitzar la posada en marxa i actualització de la planta de Lleó, segons reflecteix l'actual pla de negocis. A partir d'aquí, la companyia estima unes inversions de manteniment de dos milions d'euros anuals.

ADL Bionatur ha obtingut la totalitat dels fons necessaris per dur a terme aquestes inversions a través de l'acord de finançament tancat l'agost de 2019.

L'empresa preveu arribar a unes vendes superiors a 50 milions d'euros aquest any, duplicar les de 2018, i consolidar la seva entrada a la rendibilitat amb un Ebitda i benefici ajustat positius en el conjunt de l'exercici.

Noticias relacionadas

contador