ep adl bionatur solutions refuerzacrecimientofondo kartesiauna financiacion25 millones
ADL BIONATUR SOLUTIONS - Archivo
0,34€
  • 0,01€
  • 3,77%

L'empresa de biotecnologia ADL Bionatur Solutions ha signat un acord de finançament de la seva filial ADL BioPharma, amb el fons de Kartesia per un valor de 25 milions d'euros. El finançament s'emmarca sl full de ruta d'expansió dels propers quatre anys i amb l'operació la companyia obté la flexibilitat necessària per al creixement de la seva activitat.

Amb aquesta partida, l'empresa podrà realitzar les inversions necessàries per finalitzar l'actualització i modernització de les seves instal·lacions (CAPEX) de la fàbrica de Lleó, refinançar deute i finançar els costos operatius per respondre davant la creixent demanda dels seus clients.

La CEO d'ADL Bionatur Solutions, Pilar de la Huerta, ha destacat que el creixement rendible de l'empresa es plasma en la previsió de facturació de 2019, ja que pretenen duplicar per sobre dels 50 milions d'euros i aconseguir un EBITDA creixent i positiu i entrar així en el camí de la rendibilitat. "Estem molt satisfets per aquest acord amb un fons de primer nivell com Kartesia, la qual cosa mostra la seva confiança en el projecte d'ADL Bionatur Solutions i el seu gran potencial de creixement", ha afegit De la Huerta.

L'acord compta amb una garantia hipotecària, així com la pignoració del 100% de les accions d'ADL Biopharma. Les dues garanties estan subjectes a l'aprovació de la junta extraordinària d'accionistes, convocada a això per al dia 13 de setembre.

contador