ep acs 20171003164302
ACS

ACS

37,82€
  • 0,12€
  • 0,32%

ACS està valorant la possibilitat de treure a borsa una societat que agruparia els actius renovables de la seva filial Cobra. Un treball que ha encarregat a Goldman Sachs, Natixis i Société Générale. La constructora ha aclarit que, de moment, no se n'ha fixat cap valoració.

L'empresa presidida per Florentino Pérez confirma que "està valorant la possibilitat" de "treure a borsa una societat que agruparia un conjunt d'actius fotovoltaics, eòlics, termosolars i altres actius sostenibles tant en operació com en desenvolupament i promoció gestionats per la seva filial Cobra i Serveis SA (Cobra)", segons ha informat a través d'un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Per això, afirma estar "treballant amb entitats financeres com Goldman Sachs, Natixis i Société Générale així com amb altres entitats financeres a aquests efectes".

No obstant això, ACS aclareix que, "de moment, no s'ha fixat cap valoració o rang de valoració sobre la referida societat i que ni els òrgans socials d'ACS ni els de Cobra han adoptat cap decisió formal al respecte, atès que l'operació es troba en fase preliminar d'estudi i anàlisi".

La nova filial cotitzada d'energia del grup s'emmarca en la nova aposta que està fent pel sector davant l'auge que registra per la reactivació en diversos països, entre ells Espanya, de plans i projectes de promoció d'energies netes. "Aquesta iniciativa pretén facilitar el desenvolupament de projectes d'energia en condicions de preu molt competitives, contribuint d'aquesta manera a la reducció d'emissions, en línia amb els objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda Global 2030", indica en un comunicat.

Noticias relacionadas

contador