ep presidenteacs florentino perez 20180725182909
ACS - Archivo

ACS

39,47€
  • -0,67€
  • -1,67%

Els analistes de la companyia d'inversió Kepler Cheuvreux han retallat un 6% la valoració d'ACS, fins a 42 euros per acció des dels anteriors 45 euros per títol.

Aquests experts, malgrat tot, mantenen el seu consell de compra sobre el grup constructor i gestor de concessions presidit per Florentino Pérez, a causa que encara observen un potencial alcista del 30% sobre el preu actual de mercat (32,26 euros)

Kepler justifica la seva retallada de valoració pel menor creixement esperat per 2019, que reduirà els beneficis d'ACS i provocarà que el marge EBITDA registri un comportament pla. Per això, ha reduït un 3% la seva previsió de benefici per acció (BPA) per a 2019, fins als 3,19 euros i un 6% la seva estimació per al 2020, fins als 3,06 euros.

En qualsevol cas, aquests experts consideren que la sòlida cartera de comandes d'ACS, junts amb l'aportació d'Abertis, aportaran una gran "resiliència" al compte de resultats del grup malgrat un escenari econòmic que, segons preveuen, serà complicat.

La cartera durant el tercer trimestre es va situar als 70.329 milions d'euros, un 7,7%. El grup ha destacat la positiva evolució del mercat nord-americà, amb una taxa de creixement interanual superior al 30%.

En la seva opinió, les accions d'ACS compten amb més potencial de revaloració que altres empreses europees comparables, com Vinci o Ferrovial, per la qual cosa anticipen un bon comportament borsari al llarg de l'any que ve.

ACS va obtenir un benefici net de 691 milions d'euros durant els nou primers mesos de 2018, xifra que suposa una millora del 14,6% enfront del mateix període de l'any anterior. La companyia va atribuir la millora en els seus resultats al creixement en diversos mercats, igual que per la primera contribució d'Abertis després de culminar la seva presa de control juntament amb Atlantia.

Noticias relacionadas

contador