billackman
Harvard Law Today

Bill Ackman, fundador i conseller delegat de Persing Square Capital Management, s'ha desfet de la seva participació en Netflix després de perdre més de 430 milions de dòlars en la inversió en menys de tres mesos.

  • 613,66$
  • -0,48%

Pershing Square Capital Management va anunciar aquest dimecres que ha venut la seva participació en Netflix després que el gegant de la reproducció en continu informés d'una inesperada caiguda de subscriptors al primer trimestre i projectés un descens encara més pronunciat a l'actual. Les accions de Netflix es van desplomar un 35% a la jornada passada, fins als 226,19 dòlars, convertint-se en el pitjor valor de l'S&P 500 aquest any.

Al gener, l'inversor va invertir més de 1.000 milions de dòlars en la companyia tot just uns dies després que les seves decebedores previsions de subscriptors per al primer trimestre provoquessin importants caigudes en Netflix. Ara, després d'incomplir aquestes males previsions i sorprendre amb la pèrdua de 200.000 subscriptors, el gestor de fons ha optat per donar l'esquena a una empresa que havia fet vessar d'elogis només unes setmanes abans.

En un breu comunicat en què ha anunciat la seva decisió, Ackman afirma que els canvis proposats al model de negoci, com la incorporació de publicitat i la persecució dels clients que no paguen, tenen sentit, però faran que l'empresa sigui massa imprevisible a curt termini.

Noticias relacionadas

contador