acero
23,82€
  • 0,01€
  • 0,04%

Acerinox i ArcelorMittal segueixen sent l'ullet dret de Deutsche Bank al sector. El banc alemany reitera la seva aposta per les dues cotitzades de l'IBEX i les manté com les seves dues úniques 'top picks' a la indústria de l'acer.

  • 9,96€
  • -0,30%

D'Acerinox, Deutsche creu que "presenta la història més sòlida de totes" les acereres. Com a resultat, li reitera el consell de 'comprar' i un preu objectiu de 9,83 euros, una mica per sota dels seus 9,9 euros actuals.

A Arcelor també li reitera la recomanació de 'comprar' i un preu objectiu de 15,01 euros per acció des dels seus nivells actuals de 15,05 euros.

Deutsche reconeix que el sector de l'acer "s'ha vist impactat per certa desacceleració macro i una forta desinversió que han afectat negativament els seus marges". Malgrat tot, el banc creu en la recuperació de la indústria i destaca el rebot d'entre el 30 i el 35% que han experimentat alguns títols des dels seus mínims de 2019.

Cal ser selectius dins de l'acer, això sí. Per això destaca especialment Arcelor i Acerinox que són, al seu torn, del poc del selectiu espanyol que s'aferran al verd aquest dimecres.

De cara al 2020, Deutsche posa dues qüestions sobre la taula que seran clau per definir el futur de l'acer: com intervindran les tecnologies alternatives a la indústria (i com seran finançades) i la forma amb què els bancs centrals han d'assegurar que la transició verda cap a regions amb menys regulacions mediambientals no faci malbé en excés el sector.

Noticias relacionadas

contador