• Air France-KLM i Basf entren per ocupar les places lliures
ep jose manuel entrecanales junta accionistas acciona

Els experts de Carax AlphaValue han fet canvis en la seva cartera model 'Long', amb l'entrada d'Air France-KLM i Basf i la sortida d'Acciona i Telecom Itàlia.

  • 109,60€
  • 0,37%

Acciona abandona aquest grup de favorits després de sis mesos en cartera "gairebé sense rellevància, per aquest motiu el canvi de momentum ens fa tancar la posició", assenyalen aquests experts al seu informe diari. Així i tot, des de Carax AlphaValue destaquen que el seu NAV (net asset value) segueix oferint un potencial de pujada "sorprenent" tot i aplicar-li unes estimacions molt conservadores. "Des del punt de vista operatiu cal dir que seguim veient una mica d'incertesa sobre la capacitat de la companyia de revisar a la baixa la taxa de retorn del 7,398% en el benefici abans d'impostos per a finals de 2019 pel que fa a la part espanyola, i això que els recents resultats del primer semestre han demostrat una millora financera significativa", assenyalen aquests analistes. "Tot i aquests números tan rotunds, sembla com si el mercat no s'estigués creient les guies per al conjunt de l'any", afegeixen aquests analistes.

Telecom Italia també surt de la cartera 'Long'. "Ha esgotat la nostra paciència (i la del mercat)", assenyalen aquests experts. I això que la companyia segueix oferint un "impressionant descompte enfront dels seus competidors", afegeixen.

Per contra, Air-France entra a la seva cartera després de confirmar que el 2016 està "completament oblidat" i després del recent acord assolit amb els sindicats. Basf també entra a la seva cartera per donar-li un toc més cíclic i "jugar la renovada aposta que ha fet el mercat per les químiques".

Noticias relacionadas

contador