ep traviesas via tren
EUROPA PRESS/ADIF

Acciona i ACS, a través de la seva filial CIMIC, s'han adjudicat, en un consorci participat per ambdues al 50%, un contracte a Austràlia valorat en 750 milions d'euros.

  • 109,20€
  • 4,10%

ACS

  • 37,84€
  • 0,37%

Es tracta d'un projecte per desenvolupar un tram de la línia ferroviària que connectarà les ciutats de Melbourne i Brisbane, anomenat Inland Rail Southern i que està sent promogut per l'Australian Rail Track Corporation (ARTC).'

El contracte inclou aproximadament 306 quilòmetres de la construcció d'una línia totalment nova dins de la secció des de Narromine a Narrabri, dins el projecte d'Inland Rail. Es tracta d'un projecte de gran envergadura que implicarà el treball de 7.500 treballadors en el seu bec màxim de desenvolupament, el 2023 i 2024.

Jason Spears, director general de CPB Contractors, que pertany a CIMIC, ha comentat que "utilitzarem la nostra àmplia experiència regional per garantir que es maximitzin les oportunitats per als proveïdors locals i que es creïn llocs de treball per als treballadors locals. Estem lliurant importants projectes ferroviaris a Austràlia i treballarem en estreta col·laboració amb l'ARTC per garantir que aquests treballs s'entreguen segons el programat".

Per la seva banda, Bede Noonan, CEO d'Acciona a Austràlia i Nova Zelanda, ha dit que "estem orgullosos d'estar involucrats en aquest projecte històric que no només brindarà un servei ferroviari de càrrega ràpid i fiable entre Melbourne i Brisbane, sinó que també brindarà importants llocs de treball i oportunitats econòmiques a tota la regió".

Noticias relacionadas

contador