ep archivo   proyecto macintyre de acciona
ACCIONA - Archivo

Acciona Energía ha signat un nou acord de compravenda d'energia (PPA) amb Fortia per al subministrament de tota l'energia generada a sis parcs eòlics durant els propers 10 anys. El subministrament, que pujarà fins als 254GWh anuals, procedirà de sis parcs eòlics amb una potència conjunta de 117MW.

  • 18,94€
  • -2,32%

Aquest acord se suma al ja signat amb Fortia l'any passat per 1TWh, el PPA corporatiu renovable més gran amb lliurament físic per a la indústria subscrit a Espanya.

Gràcies a aquest acord la gran indústria evitarà l'emissió de prop de 30.500 tones de CO2 anuals, alhora que comptarà amb un subministrament 100% renovable diversificat, segur i competitiu, promovent l'estabilització dels costos d'aprovisionament energètic i la descarbonització de l'activitat industrial.

"Estem molt satisfets de continuar ampliant la nostra col·laboració amb FORTIA i els seus accionistes i la nostra contribució a la transició energètica de la gran indústria", afirma Javier Montes, director comercial d'Acciona Energía. "Gràcies a aquest tipus d'acords seguim apuntalant la nostra estratègia d'incrementar els contractes de subministrament a mitjà i llarg termini de manera que mantenim una cartera equilibrada en els actius de generació d'energia no regulats".

Per part seva, Juan Temboury, director general de Fortia, assegura: "La firma d'aquest PPA eòlic amb una gran companyia elèctrica com Acciona Energía contribuirà a impulsar un model industrial més sostenible i segur, en facilitar als nostres clients l'accés a una energia renovable i a un preu competitiu. La crisi energètica en què ens trobem ha posat de manifest la necessitat de trobar solucions que contribueixin a reforçar l'important paper de la indústria i el seu valor com un dels eixos vertebradors de la nostra economia”.

Noticias relacionadas

contador