ep archivo   parque fotovoltaico de acciona energia
ACCIONA ENERGÍA - Archivo

Acciona Energía ha posat en marxa el complex fotovoltaic Extremadura I, II i III a Almendralejo (Badajoz), la planta solar més gran de la companyia a Espanya. La inversió total del projecte supera els 80 milions d'euros.

  • 19,27€
  • 2,72%

En concret, Extremadura I, II i III es compon de més de 230.000 mòduls fotovoltaics que generaran anualment 257GWh d'electricitat neta, equivalent al consum d'unes 65.000 llars, cosa que permetrà evitar l'emissió d'unes 112.000 tones de CO2 a l'any.

A més, Acciona Energía invertirà un percentatge dels beneficis generats per la planta en projectes de caràcter social. En col·laboració amb l'Ajuntament d'Almendralejo i AlmaNatura, la companyia ha implementat el projecte Col·labora Almendralejo, com a part del seu programa de Gestió de l'Impacte Social (GIS) associat al projecte.

Un total de 25 joves rebran formació gratuïta a diverses àrees com la sostenibilitat, la innovació i la identificació de reptes socioambientals. A més, deu empreses participaran en sessions d'acompanyament per identificar els principals espais de millora i desafiaments en matèria de sostenibilitat.

Amb els coneixements adquirits, joves i empreses treballaran de manera conjunta en una sèrie de tallers de cocreació per desenvolupar solucions que fomentin la sostenibilitat de les empreses i els ajudin a superar els reptes identificats. Les cinc millors solucions de les empreses, sorgides d'aquesta col·laboració, rebran una ajuda econòmica cadascuna de 1.600 euros, les cinc millors propostes dels joves rebran, cadascuna, 700 euros per implementar-les.

Noticias relacionadas

contador