• Link Securities creu que encara no és el moment d'incrementar posicions en aquest tipus de valors però sí que cal seguir la seva evolució
  • La clau continua sent en l'evolució dels bons
ep presidente iberdrola ignacio galan

L'escenari no és el més propici per als títols de tall defensiu. Així i tot, els experts de Link Securities creuen que cal seguir-los molt a prop perquè la rendibilitat per dividend de molts d'ells s'ha disparat a l'alça.

  • 18,36€
  • 0,00%
  • 11,61€
  • 1,31%
  • 12,18€
  • 0,00%

"Creiem que, tot i que en un escenari de major creixement i inflació els valors de tall defensiu no ho solen fer bé, les fortes caigudes de les cotitzacions de la majoria d'ells durant els últims dies fan que les seves rendibilitats per dividend s'estiguin disparant a l'alça", assenyalen aquests analistes al seu informe diari.

Per aquesta raó, tot i que pensen que encara no és el moment d'incrementar posicions en aquest tipus de valors - "abans els bons han d’estabilitzar i, fins i tot, recuperar una mica el terreny perdut", expliquen i creuen que són títols que cal seguir "molt a prop". En aquest sentit, destaquen valors com l'alemanya RWE o les espanyoles Abertis, Saeta Yield, Red Eléctrica (RE), Enagás o Iberdrola.

Això sí, des de Link recalquen que, si segueix el càstig dels bons, seran els valors de dividend dels que seguiran patint mentre que els bancs ho faran millor. "El comportament dels bons sobirans seguirà sent la principal referència dels mercats de valors", afirmen aquests analistes. Destaquen que aquest dijous, abans de conèixer el contingut de les actes de l'última reunió del Banc Central Europeu (BCE), els bons europeus estaven cedint amb força arrossegant darrere seu els mercats de valors de la regió, en què ni els bancs, en aquest moment, se salvaven, tot i que un increment dels tipus d'interès a llarg termini, que inclini la corba de tipus, és, en principi, molt positiu per als seus marges. "Els bons marcaran el pas de la renda variable, de manera que cal tenir-los a la pantalla", recalquen des de Link Securities.

Noticias relacionadas

contador