abengoa caidas
ABENGOA
0,02€
  • 0,00€
  • 0,00%

Abengoa (tant la A com la B avancen més d'un 5%) ha decidit ampliar el període d'adhesions al contracte de bloqueig o lock-up fins a les 11.59 hores del pròxim 21 de gener, segons ha informat aquest dimarts la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

En concret, l’empresa sevillana sol·licita a impugnants, entitats avaladores i creditors de l'anomenat 'New Money 2' i de l’'Old Money' que siguin acreditants que enviem les cartes d'adhesió a l'esmentat contracte no més tard del proper 21 de gener, en cas que no ho hagin fet encara.

Així mateix, ha ampliat el termini per a l'enviament d'instruccions pels corresponents bonistes a l'efecte d'adherir-se al contracte de 'lock-up' (això és el termini límit del document d'adhesió que s'ha compartit amb els bonistes) fins a les 12.00 hores del pròxim 18 de gener.

Al final de 2018, Abengoa va subscriure el contracte de bloqueig o lock-up amb un conjunt d'entitats financeres i inversors que ostenten la majoria de l'anomenat 'New Money 2' (tram 2 del deute nou de l'empresa andalusa després de l'acord de reestructuració aconseguit el 2017).

En el marc del procés de reestructuració financera, va obrir un procés d'adhesió per a la resta dels seus creditors financers.

Noticias relacionadas

contador