josé maría álvarez pallete (telefónica) portada
Alberto Sánchez - Bolsamanía

Detusche Bank no perd la fe en Telefónica. El banc alemany no sols reitera la seva recomanació de 'comprar' per als títols de la 'teleco' espanyola, sinó que també manté el preu objectiu de 6,40 euros, amb el títol actualment cotitzant a 3,82 euros per acció.

  • 3,55€
  • 2,22%

"El segon trimestre no ha anat tan malament com s'esperava", afirmen els experts de l'entitat financera alemanya al seu últim informe.

Des de Deutsche aprecien la resiliència mostrada pel flux de caixa lliure de Telefónica i el "to confiat al mercat domèstic" que va exhibir Telefónica a la publicació dels seus comptes. Malgrat tot, el banc redueix les seves previsions d'Ebitda en un 1% i en rebaixa la BPA en un 2,8%, de 0,75 a 0,73 euros.

Tècnicament parlant l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, destacava aquest dijous que el gran 'doble sostre' del títol segueix el seu curs: "Telefónica és impecablement baixista en tots els terminis, la qual cosa no és incompatible amb els rebots puntuals (fases de reacció) que a vegades es produeixen".

Noticias relacionadas

contador