ep la portavoz y ministra de hacienda maria jesus montero
EUROPA PRESS/E. Parra. POOL - Europa Press

María Jesús Montero, ministra portaveu i titular de la cartera d'Hisenda, espera que els Pressupostos arribin a la fi de setembre o principis d'octubre. Així ho ha anunciat durant una entrevista concedida a RNE en què assegura tenir ja "avançat l'esquelet" del projecte.

La data final queda pendent del propi "avanç" del seu Govern durant les reunions que mantindrà amb les forces polítiques per aconseguir el seu suport.

Al contrari que Pablo Iglesias, Montero ha estès la mà a tots els partits i afirma que només es quedarà fora de la taula "qui s'autoexclogui". La ministra d'Hisenda ha afegit que "tots hi aporten, ningú hi sobra", en clara referència a les últimes declaracions d'Iglesias descartant arribar a un acord amb PP i Ciutadans.

"El Govern és molt conscient que ha d'estar fent permanentment un exercici de diàleg que és complex i requereix molta energia, molta voluntat i molt temps", ha reconegut Montero durant la seva intervenció davant la ràdio pública.

Des d'Unides Podem han tret múscul i Pablo Echenique ha afirmat aquestes últimes hores que, després de l'acord europeu, "la viabilitat dels Pressupostos han guanyat molts enters".

Noticias relacionadas

contador