Les comandes de les fàbriques alemanyes van experimentar un creixement del 0,6% durant el passat mes de març respecte al mes anterior, quan havien caigut un 4%, un rebot que ha quedat per sota de les expectatives del mercat, que estimava un augment de l'1,5%.

En comparació amb març de l'any passat, les comandes industrials d'Alemanya van registrar una caiguda del 6%, després d'haver retrocedit un 8,1% interanual el febrer i enfront del retrocés previst del 6,2%.

Les comandes domèstics a la indústria van disminuir el març un 4,2% respecte al mes de febrer, mentre que les ordres procedents de l'exterior van augmentar un 4,2%. Les noves comandes de la zona euro van créixer un 8,6% i els d'altres països van augmentar un 1,4%.

Els fabricants de béns intermedis van veure caure un 1,5% les noves comandes respecte al mes anterior, mentre que els fabricants de béns de capital van registrar un increment de l'1,1%. En el cas dels béns de consum, les noves comandes van créixer un 6,4% el març en comparació amb febrer.

Noticias relacionadas

contador