trump china eeuu portada buena

El Ministeri de Comerç de la Xina ha lloat aquest dijous les àmplies i extenses converses comercials mantingudes amb els Estats Units.

Segons han indicat les autoritats xineses, les negociacions han establert una base per arribar a una resolució en relació amb les preocupacions de les dues parts.

Tant els Estats Units com la Xina han acordat continuar mantenint el contacte, tal com recull el Ministeri. Les reunions d'aquesta setmana suposen les primeres converses cara a cara des que Trump i el seu homòleg xinès, Xi Jinping, van acordar el desembre una treva de 90 dies en el marc d'una guerra comercial que ha colpejat els mercats a nivell global.

El diari China Daily, per la seva banda, ha indicat que qualsevol acord comercial entre els dos països ha de incloure concessions per ambdues parts i ha ressaltat que Pequín està desitjant arribar a un pacte però no cedirà davant de qualsevol proposta. "La Xina no buscarà una solució a la disputa comercial que suposi fer concessions irracionals", recull el diari.

Noticias relacionadas

contador