• La xifra va retrocedir un 1,7% al febrer
ep plantavolkswagenwolfsburg alemania
VOLKSWAGEN

La producció industrial d'Alemanya va experimentar al passat mes de març un increment de l'1% respecte al mes anterior, quan havia retrocedit un 1,7%, segons les dades publicades per l'Oficina Federal d'Estadística (Destatis).

En comparació amb el mateix mes de 2017, la producció industrial d'Alemanya va millorar un 3,2%, enfront del creixement interanual del 2,2% al febrer.

Els analistes reconeixen que "és un bon final del primer trimestre"

Sense tenir en compte l'aportació de l'energia, la producció industrial al març va pujar un 1,1% respecte al febrer, amb un increment del 2,6% en els béns de capital i de l'1,1% en els béns de consum.

Per la seva banda, la producció de béns intermedis va registrar un descens del 0,6% al març respecte al mes anterior, mentre el sector energètic va créixer un 1,1% i la construcció va augmentar un 0,6%.

Els analistes de Pantheon Macro destaquen que és "un bon final del primer trimestre per a Alemanya", tot i que no és prou per "revertir la caiguda de l’1,7% de febrer". Així mateix subratllen que "la producció de béns intermedis es va mantenir lenta" i esperen "millors dades durant els propers mesos".

Noticias relacionadas

contador