ep apartamento sareb vivienda pisos promocion inmobiliario inmobiliaria
SAREB - Archivo

Les cerques d'habitatge amb balcó, terrassa i jardí al portal immobiliari Fotocasa s'han disparat un 40% des del 18 de març, quatre dies després que es decretés l'estat d'alarma. Així es desprèn de la seva última anàlisi, que indica que aquest confinament canviarà les prioritats dels espanyols i atorgarà a l'habitatge una importància que fins ara potser no havia tingut.

L'anàlisi reflecteix un augment del 40% en l'ús de filtres de balcó/terrassa i jardí aquest últim mes i explica que el filtre d'habitatges amb jardí sempre s'ha utilitzat més que el filtre d'habitatges amb terrassa o balcó. Aquesta tendència no ha canviat i encara que tots dos filtres s'utilitzen un 40% més que abans del confinament, en general el filtre de jardí s'està emprant un 128% més que el filtre de balcó/terrassa.

L'interès per tenir jardí a la futura casa que es cerca indica, segons Fotocasa, que molts espanyols estan disposats a deixar grans ciutats i anar a viure als afores o a zones menys poblades, on es poden trobar habitatges amb jardí.

El portal immobiliari assenyala que molts espanyols s'adonaran aquests dies que l'habitatge on resideixen no s'adapta a les seves necessitats, per la qual cosa les persones que estan cercant un nou habitatge segurament introdueixin nous paràmetres en comparació amb els utilitzats fa dos mesos, com pot ser tenir una gran zona exterior com ara terrassa o jardí.

Des de la declaració de l'estat d'alarma, gran part dels espanyols estan apuntant-se a les 20 hores a les seves terrasses, balcons i finestres a aplaudir el personal sanitari pel seu esforç durant la crisi del Covid-19.

Noticias relacionadas

contador