ep gonzalo gortazarreuneix amb nous empleatscaixabank
Gonzalo Gortázar es reuneix amb nous empleats de CaixaBankCAIXABANK

BARCELONA, 16 (EUROPA PRESS)

El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, s'ha reunit aquest divendres amb un grup de joves empleats que s'han incorporat recentment a l'entitat financera, ha informat l'entitat en un comunicat.

Es tracta d'un grup de deu gestors, amb edats entorn dels 25 anys, que treballen a la xarxa d'oficines de CaixaBank en diverses posicions relacionades amb l'atenció personalitzada al client.

Durant la reunió, Gortázar ha assegurat que en el Pla Estratègic 2015-2018 s'inclou el repte d'impulsar la formació, la cultura de la meritocràcia, els mecanismes de promoció i els plans de diversitat "per comptar amb l'equip més preparat i dinàmic".

Des del 2014, CaixaBank ha impulsat diversos processos de selecció de nou personal, a través dels quals s'han incorporat a la plantilla de l'entitat 2.300 joves.

El perfil habitual del nou empleat en CaixaBank és un jove, generalment entre 25 i 30 anys d'edat, titulat en Economia, ADE, Empresarials o Dret i amb vocació per desenvolupar una carrera en la banca comercial.

contador