cbbitcoin12 short11

Després de dues jornades de caigudes, durant les quals el bitcoin i, per tant, el mercat de les monedes virtuals ha estès la seva debilitat després que la de Satoshi Nakamoto acariciés els 10.000 dòlars el 6 de maig, el verd torna als actius virtuals. Les pujades són moderades, amb el bitcoin tractant de consolidar-se sobre la marca dels 9.300 dòlars, mentre l'acumulat de mercat amb prou feines supera els 433.000 milions de dòlars.

La més operada de les monedes digitals necessita seguir defensant el nivell dels 9.000 dòlars perquè els alcistes no mostrin esgotament i els curts en reprenguin el control, encara que el senyal de compra "no arribarà fins als 11.600 dòlars", assenyala José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamanía. I tot i que les monedes de xifrat presenten una volatilitat menys exagerada durant les últimes setmanes, segueixen sent un actiu que genera un gran retorn i així ho mostren els últims números dels fons d'alt risc en les monedes virtuals.

Segons dades d’Eurekahedge, companyia d'anàlisi especialitzada en fons de cobertura, basades en l'índex que manté per analitzar l'acompliment dels gestors especialitzats en actius virtuals, abril es va saldar amb un benefici del 83,86%. El primer mes de 2018 en positiu per a aquests fons.

L'auge segueix unes pèrdues del 34% al març i del 12% i 6% al febrer i gener, respectivament. No obstant això, aquest índex d’Eurekahedge acumula un retorn d'un 1.708% des de fa un any. A més, el benefici durant el quart mes de l'any és el millor des del mes de novembre de 2013, molt probablement gràcies a l'evolució de les monedes alternatives. Sense anar més lluny, l’ether va incrementar el seu valor un 69,4% al mes passat, mentre el bitcoin cash ho va fer un 101%.

RALLY DEL 70%?

Maig apunta que prosseguiran els números verds per als gestors de fons, si fem cas al cap d'anàlisi de Fundstrat, Tom Lee. En una recent nota d'anàlisi, vaticina que la 'reina de les monedes virtuals’ pot arrencar un ral·li del 70% la setmana que ve que coincideix amb la celebració de la major conferència mundial dels actius virtuals i la cadena de blocs, ja que hi ha patrons estacionals que així ho indiquen.

Lee assenyala que la Consensus Conference, que arrenca a Nova York el 14 de maig, "és una de les conferències de criptografia més grans del món, on l'assistència aquest any ha augmentat dràsticament (s'hi esperen 7.000 visitants) i arriba en un moment en què el bitcoin i el mercat en general estan més baixos". Per tant, "esperem que la recuperació després d'aquest esdeveniment sigui encara més gran que anys anteriors", assegura Lee.

Segons Lee, en anys anteriors, "aquesta conferència ha deixat guanys en el bitcoin d'entre el 10% i el 70%, cosa que significa que si aquest any supera l'anterior, el bitcoin podria superar els 15.000 dòlars", assegura.

Noticias relacionadas

contador