bancos definitivo

Els clients bancaris rebran durant les pròximes setmanes una carta de la seva entitat a la qual es recopila tota la informació sobre els serveis bancaris contractats. Es tracta d'una carta molt esperada, ja que els bancs han pujat comissions o estan obligant a una major vinculació per no cobrar-les.

Els bancs tenen l'obligació de remetre anualment aquesta comunicació als seus clients en què es recullen els imports dels interessos aplicats, les comissions i les despeses que s'hagin carregat durant l'exercici anterior.

Habitualment arriba per correu ordinari, llevat que el client hagi renunciat expressament a aquesta possibilitat i hagi decidit comunicar-se amb la seva entitat a través de mitjans telemàtics.

Al portal del client bancari de Banc d'Espanya s'aconsella revisar la safata d'entrada a la pàgina web o aplicació de l'entitat per accedir a la carta amb el resum anual en el cas que s'hagi optat per la segona via de comunicació.

Aquesta informació és personal i es rebrà de forma individualitzada, encara que el client sigui cotitular de qualsevol producte bancari. En aquest cas, s'indicarà el nombre total de cotitulars, que rebran també la seva pròpia comunicació.

Noticias relacionadas

contador