ep creuer marella explorer atracatportpalamos
El creuer Marella Explorer, atracat en el Port de PalamósGENERALITAT

GIRONA, 25 (EUROPA PRESS)

El Port de Palamós (Girona), que aquest divendres ha rebut el creuer Marella Explorer, tanca el seu millor mes de maig en cinc anys després d'acollir 7.900 passatgers en 11 escales.

Segons ha informat la Generalitat en un comunicat, aquestes xifres ajuden a desestacionalitzar el turisme en temporada baixa en la Costa Brava i posicionen el port i la destinació en el si de la indústria creuerista.

El creuer Marella Explorer, que ha atracat a les 9.00 hores a Palamós, ha arribat amb 1.800 passatgers provinents del port francès de Villefranche-sud-Mer, i preveu salpar a les 18.00 cap a Palma de Mallorca.

La gran majoria dels passatgers són de procedència britànica i es preveu que entorn d'un 75% es quedaran a Palamós, mentre que la resta faran excursions en les poblacions medievals de Pals, Peratallada, Tossa de Mar i aniran al Museu Dalí de Figueres o a Barcelona.

Ports de la Generalitat i representants de les destinacions catalanes han participat en la 52a Assemblea general de l'associació dels ports amb trànsit de creuers en el Mediterrani (MedCruise), que se celebra des de dimecres passat fins a aquest dissabte a La Valleta (Malta).

contador