• El creixement interanual del bloc dels Dinou va passar des de l'1,9% de l'els tres primers mesos de l'any fins al 2,1%
cbpatrickharker

L'economia de l'eurozona va créixer un 2,1% en el segon trimestre de l'any en comparació del mateix període d'un any abans, mentre que va registrar un avanç d'un 0,6% respecte al trimestre anterior, segons la primera estimació de la dada oferta per Eurostat.

D'aquesta forma, el creixement interanual del bloc dels Dinou va passar des de l'1,9% dels tres primers mesos de l'any fins al 2,1% que va comptabilitzar entre els mesos d'abril i juny. El ritme de creixement en el trimestre enfront de l'anterior, per la seva banda va passar del 0,5% en el primer trimestre de 2017 al 0,6% actual. Així, l'economia de la zona euro s'expandeix per dissetè trimestre consecutiu.

Quant a la Unió Europea en el seu conjunt, el Producte Interior Brut (PIB) va mostrar un avanç del 2,2% interanual, enfront del 2,1% que es va apuntar en el primer trimestre de l'exercici vigent. En comparació del trimestre precedent, el creixement va ser també d'un 0,6%, enfront del 0,5% dels tres primers mesos de l'any.

Noticias relacionadas

contador