davos portada letras foro economico mundial

2021 passarà a la història del Fòrum Econòmic Mundial (WEF, per les sigles en anglès) com l'any en què no es va celebrar l'habitual reunió anual. Finalment, l'organització ha decidit suspendre la trobada que estava previst per a l'agost a Singapur.

Al seu comunicat, el Fòrum, que habitualment celebra la seva trobada anual cada mes de gener a l'estació suïssa de Davos, assegura que la reunió de 2022 se celebrarà a la primera meitat de l'any. La localitat on se celebri "es decidirà segons l'anàlisi de la situació a finals d'aquest estiu".

Al gener, l'organització va decidir suspendre la trobada fins a l'estiu a causa de la pandèmia i al fet que no es reunien les condicions per organitzar-la "de manera segura".

"El Fòrum Econòmic Mundial va decidir (...) reprogramar la trobada anual 2021 a principis de l'estiu que ve", va declarar llavors un portaveu de l'organització, que va afegir que la decisió va ser presa seguint "el consell dels experts".

La decisió presa ara es produeix després d'un repunt de casos de Covid-19 a Singapur, on el WEF havia traslladat aquest any l'esdeveniment. L'organització assegura que les diferents velocitats de vacunació a tot el món i "la incertesa que sorgeix amb les noves variants" conformen un escenari en què "difícilment es pot dur a terme una reunió a escala global".

Noticias relacionadas

contador