davos 20200826183853

El Fòrum Econòmic Mundial (WEF, per les sigles en anglès) ha anunciat aquest dilluns que trasllada la seva trobada anual de Davos a Singapur per la pandèmia, tot i que ha assegurat que tornaran als Alps suïssos el 2022.

Segons ha argumentat l'organització, el canvi d'ubicació reflecteix la prioritat del Fòrum de salvaguardar la salut i la seguretat dels participants i de la comunitat amfitriona. "Després d'un examen minuciós, i a la llum de la situació actual en relació amb els casos de la COVID-19, es va decidir que Singapur era el millor lloc per celebrar la reunió", han explicat.

No obstant, durant l'habitual 'setmana de Davos', que el 2021 se celebra del 13 i al 16 de maig, el Fòrum acollirà un acte virtual per restablir la confiança i donar forma als principis, polítiques i associacions necessaris el 2021 per la qual cosa comptarà amb la participació de Caps d'Estat i de Govern, directors executius, dirigents de la societat civil, mitjans de comunicació mundials i dirigents juvenils d'Àfrica, Àsia, Europa, l'Orient Mitjà, Amèrica Llatina i Amèrica del Nord.

CENTRAR EL DEBAT A LA RECUPERACIÓ DESPRÉS DE LA PANDÈMIA

La reunió presencial que se celebrarà a Singapur de l'13 a el 16 de maig serà el primer esdeveniment d'abast internacional que abordarà la recuperació de la pandèmia i per això reunirà els líders mundials amb l'objectiu que se centrin en l'elaboració de solucions als problemes més urgents als quals s'enfronta el món actualment.

"Reunió Anual Especial 2021 serà un lloc perquè els líders dels negocis, el govern i la societat civil es reuneixin en persona per primera vegada des del començament de la pandèmia mundial. La cooperació entre el sector públic i el privat és més necessària que mai per restablir la confiança i abordar les línies d'error que van sorgir el 2020", ha destacat Klaus Schwab, fundador i president executiu del Fòrum Econòmic Mundial.

Abans de la reunió anual extraordinària de 2021, el Fòrum acollirà a Tòquio, els dies 6 i 7 d'abril de 2021, la Cimera Mundial sobre la governança de la tecnologia.

Noticias relacionadas

contador