bank boe england carney mark

La designació del pròxim governador del Banc d'Anglaterra (BoE) es retardarà fins després de les pròximes eleccions, segons ha informat aquest dimarts el diari Financial Times que cita persones properes a l'assumpte.

Segons el diari, es podria demanar al governador del Banc d'Anglaterra, Mark Carney, que estengui el seu mandat si es posterga novament el Brexit.

En resposta a la informació del Financial Times, el Tresor ha assenyalat que el procés per nomenar el proper cap del Banc d'Anglaterra està en marxa.

"El procés està en camí i farem un nomenament en el moment oportú", ha subratllat un portaveu del Tresor en un comunicat enviat per correu electrònic.

El diari ha donat a conèixer una llista curta de candidats per succeir Carney que va ser enviada al Tresor. La llista inclou el president executiu de l'Autoritat de Conducta Financera, Andrew Bailey; la presidenta de Santander UK, Shriti Vadera; el director de l'Escola d'Economia i Ciència Política de Londres, Minouche Shafik, i aes vicegovernadors del BoE, Ben Broadbent i Jon Cunliffe.

Noticias relacionadas

contador