ep la oferta de pisos de alquiler
MILANUNCIOS - Archivo

El 90% dels contractes d'arrendament inclouen una 'clàusula Covid' en la qual les parts acorden com actuaran en cas de produir-se un segon confinament, segons els acords signats des de la fi de l'estat d'alarma a través de la plataforma de lloguer de pisos especialitzada en el públic universitari Live4Life.

Segons ha detallat l'empresa, la clàusula s'inclou al contracte i estipula la quantitat que l'arrendatari pagarà al propietari en cas que es repeteixi el confinament i l'inquilí abandoni el pis abans que acabi el contracte. La xifra es negocia entre les parts abans de la signatura.

"De mitjana, els nostres clients acorden un pagament del 60% de la renda habitual, la qual cosa aporta molta tranquil·litat tant als propietaris com als pares dels inquilins, que són els qui paguen el lloguer”, ha assegurat el director executiu de Live4Life, Alberto Añaños.

La inclusió de la 'clàusula Covid' depèn del propietari, encara que expliquen que "la gran majoria accepta de bon grat incloure-la al contracte, perquè entenen que només aporta avantatges i evita rescissions de contracte prematures".

El director executiu de la plataforma de lloguer també ha subratllat que el confinament va posar "a prova a tot el sector" atès que mai no s'havia viscut una cosa similar, amb situacions com que els estudiants havien de tornar als seus domicilis familiars abans d'hora i els propietaris tenien pisos buits però amb un contracte en vigor.

Noticias relacionadas

contador