ep rodriguez easyhotel espanya marin lhospitalet i vieilledent easyhotel
Rodríguez (EasyHotel Espanya), Marín (L'Hospitalet) i Vieilledent (EasyHotel)EASYHOTEL

Preveu obrir 14 hotels més en els propers cinc anys

L'Hospitalet de Llobregat (BARCELONA), 23 (EUROPA PRESS)

EasyHotel ha invertit 16 milions d'euros per obrir el seu primer hotel a Espanya a L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), l'EasyHotel Barcelona, que es troba a la Gran Via i compta amb 204 habitacions.

Aquesta obertura s'emmarca en el programa d'expansió d'EasyHotel, que preveu obrir 14 establiments més en diferents ciutats d'Espanya en els propers cinc anys, segons ha detallat l'empresa en un comunicat aquest dimarts.

En concret, a més de L'Hospitalet de Llobregat i Barcelona, la cadena ha triat ciutats com Madrid, Sevilla, València, Bilbao, Màlaga, Sant Sebastià, Alacant, Santander, Granada i Còrdova per situar els seus futurs hotels.

"Desplegarem una estratègia d'inversió activa per desenvolupar el nostre concepte d'hospitalitat a Espanya. Per aconseguir això, tenim la intenció d'adquirir edificis per convertir-los en hotels o comprar hotels ja existents per convertir-los en 'EasyHotels', així com invertir en projectes de desenvolupament", ha explicat el director de Desenvolupament d'EasyHotel, Marc Vieilledent.

Així mateix, ha ressaltat el "gran potencial de creixement" dels hotels econòmics a Espanya: representen el 3,5% del mercat nacional, mentre que en països com França arriben al 20%.

A la inauguració de l'EasyHotel Barcelona hi han assistit el director general d'EasyHotel Espanya, Jorge Rodríguez; l'alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, i el cap de Desenvolupament d'EasyHotel, Marc Vieilledent.

Fundada el 2004, EasyHotel té una cartera de 33 hotels en nou països i està impulsant una estratègia d'expansió geogràfica, sobretot, a Espanya, Alemanya i França.

contador