Dijsselbloem_2

El cap de l’Eurogrup, Jeroen Dijsselbloem, ha assegurat aquest dilluns que Grècia està fent avanços importants amb els creditors. Tal com ha dit, les negociacions continuaran en els propers dies, durant les vacances de Pasqua, per continuar avançant abans de la propera visita dels supervisors del rescat, que viatjaran a Atenes el dia 2 d'abril.

«Les converses entre el Govern grec i les institucions han estat productives des que es va iniciar la missió després de l'última reunió de l’Eurogrup», ha explicat el ministre de Finances holandès en una declaració escrita de la qual es fa ressò el portal Ekathimerini.

«S'ha aconseguit un progrés significatiu en les qüestions pendents, com ara l'impost sobre la renda i la reforma de les pensions. La feina està en curs i continuarà durant les vacances de Pasqua», ha remarcat Dijsselbloem, que ha recordat que «els caps de missió tornaran a Atenes el 2 d'abril per reprendre les converses amb la intenció de concloure les tasques tan aviat com sigui possible».

contador