ep espai de coworking utopicuscolonial
Espai de 'coworking' Utopicus de ColonialCOLONIAL

Un "siestódromo", principal novetat del seu quart centre d'oficines compartides a Madrid

MADRID, 23 (EUROPA PRESS)

Colonial preveu comptar amb deu espais de 'coworking' de la seva filial Utopicus disponibles a Madrid i Barcelona en uns mesos, i ja en suma cinc després d'obrir un nou espai d'oficines compartides a Madrid que, com a principal novetat, inclou un lloc per fer la migdiada, segons va informar la companyia.

El nou centre de 'coworking' està situat al carrer Orense de la capital, al costat del Passeig de la Castellana, en ple eix de negocis i financer de la ciutat.

Es tracta d'un establiment amb una superfície de 2.000 metres quadrats per a oficines, repartit en tres plantes. En concret, compta amb 32 oficines, vuit sales de reunions, un auditori i un plató topogràfic.

"SIESTÓDROMO"

El nou 'coworking' d'Utopicus inclou un "siestódromo", un espai perquè els qui lloguin les oficines puguin fer la migdiada i descansar. També disposa d'"infraestructura tecnològica d'última generació".

Aquest nou establiment se suma als altres tres que Colonial ja té operatius a Madrid, i a l'altre amb què compta a Barcelona.

La filial de Colonial preveu engegar cinc 'coworking' més en els propers mesos, dos d'ells també a Madrid i els altres tres a Barcelona, amb els quals la companyia sumarà deu establiments d'aquest tipus, que s'emmarquen en l'aposta de la companyia per aquest nou concepte d'oficines compartides.

contador