• Als EUA es coneixen les sol·licituds setmanals d'hipoteques i els inventaris setmanals de petroli
  • En el plànol empresarial destaca Elecnor, que aquest dimecres reparteix dividend entre els seus accionistes
0cb916

Aquest dimecres tots els inversors van a estar molt pendents del que ocorri a EUA, i no només per les dades que es van a conèixer. I és que el president electe, Donald Trump, va a donar una roda de premsa en la qual va a explicar què és el que va a ocórrer amb el seu imperi una vegada prengui possessió del càrrec, el proper 20 de gener, per evitar un conflicte d'interessos.

  • 20,80€
  • 1,96%

A més d'això, a l'altre costat de l'Atlàntic es coneixen les dades de sol·licituds setmanals d'hipoteques i d'inventaris setmanals de petroli. Però abans de tot això, a Espanya es publica la producció industrial de novembre, dada que també surt a la llum a Regne Unit. Per la seva banda, Grècia i Portugal donen a conèixer l'Índex de Preus al Consum (IPC) de desembre. En el plànol empresarial destaca l'espanyola Elecnor, que reparteix dividend entre els seus accionistes.

ECONOMIA

Japó: Índex d'indicadors principals novembre preliminar (6:00h).

Espanya: Producció industrial novembre (9:00h).

Regne Unit: Producció industrial i manufacturera novembre (10:30h); Balança comercial novembre (10:30h).

Grècia: IPC desembre (11:00h).

Portugal: IPC desembre (12:00h).

EUA: Sol·licituds setmanals d'hipoteques (13:00h); Inventaris setmanals de petroli (16:30h); Roda de premsa de Donald Trump (17:00h); Emissió de notes del Tresor a 10 anys (19:00h).

EMPRESES

Espanya: Elecnor reparteix dividend.

Noticias relacionadas

contador