• Aquest dijous es coneix el PIB del primer trimestre d'Espanya i el Regne Unit
  • Best Buy & Co i Costco Wholesale presenten resultats
opep

Aquest dijous els inversors dirigeixen les seves mirades cap a Viena (Àustria), on se celebra la reunió de l'Organització de Països Exportadors de Petroli (OPEP). Aquesta cita suscita una gran expectació, ja que els països membres podrien acordar una prolongació de les retallades en la producció de cru per tot el que queda de 2017 i fins i tot el primer trimestre del 2018. El preu del barril de petroli ha pujat durant els últims dies, destacant les alces en el de tipus Brent, que s'ha aferrat als 54 dòlars.

  • 75,05$
  • -0,25%
  • 729,18$
  • 1,01%

No obstante, habrá otras referencias que también coparán la atención inversora. En España se publica el dato del Producto Interior Bruto (PIB) del primer trimestre, referencia que también se conoce en Reino Unido junto a las importaciones y exportaciones y el consumo privado de los tres primeros meses del año.

No obstant això, hi haurà altres referències que també coparan l'atenció inversora. A Espanya es publica la dada del Producte Interior Brut (PIB) del primer trimestre, referència que també es coneix al Regne Unit al costat de les importacions i exportacions i el consum privat dels tres primers mesos de l'any.

Als EUA arriba el torn de les peticions setmanals d'atur i dels inventaris a l'engròs d'abril, mentre que en l'àmbit empresarial aquest dijous presenten resultats les nord-americanes Best Buy i Costco.

ECONOMIA

Espanya: PIB primer trimestre (9:00h).

Regne Unit: PIB primer trimestre (10:30h); Exportacions i importacions primer trimestre (10:30h); Consum privat primer trimestre (10:30h).

EUA: Inventaris a l'engròs 'abril (14:30h); Sol·licituds setmanals d'atur (14:30h).

EMPRESES

EUA: Best Buy i Costco Wholesale presenten resultats.

Noticias relacionadas

contador