• Per la seva banda, als EUA es publiquen les peticions setmanals d'atur
cbdraghi51

Aquest dijous totes les mirades es dirigeixen al Japó, on es coneix la decisió de tipus d'interès del Banc del Japó, que arriba tot just unes hores després de l'adoptada per la Reserva Federal nord-americana (Fed). A més, al país nipó també es publica l'índex d'activitat industrial de juliol.

  • 10.765,00
  • 1,23%

Però no és l'única referència que centrarà l'interès inversor durant la jornada. El Banc Central Europeu (BCE) publica el seu butlletí econòmic i el seu president, Mario Draghi, pronuncia el discurs d'obertura de la II conferència anual de la Junta Europea de Risc Sistèmic a Frankfurt, Alemanya. A més, a la regió de l'euro es coneix la dada de confiança del consumidor de setembre.

Al Regne Unit surten a la llum els préstecs nets al sector públic d'agost, mentre que als EUA es coneixen les dades setmanals d'atur, l'índex manufacturer de la Fed de Filadèlfia de setembre i l'índex del preu de l'habitatge de juliol.

A l'àmbit empresarial amb prou feines hi ha dades de rellevància. Només cal recordar que la SOCIMI Domo Actius debuta al Mercat Alternatiu Borsari (MAB) a un preu de 2 euros per acció.

ECONOMIA

Japó: decisió de tipus d'interès del Banc del Japó (4:00h); Índex d'activitat industrial juliol (6:30h).

Europa: Butlletí econòmic del BCE (10:00h); Roda de premsa de Mario Draghi (15:30h); Confiança del consumidor setembre (16:00h).

Regne Unit: Préstecs nets al sector públic agost (10:30h).

EUA: índex manufacturer de la Fed de Filadèlfia setembre (14:30h); Sol·licituds setmanals d'atur (14:30h); Índex del preu de l'habitatge juliol (15:00h).

EMPRESES

Espanya: Domo debuta a borsa.

contador