cbspaindeuda short

La setmana acaba amb la publicació de l'enquesta trimestral de cost laboral i els índexs de preus de serveis per l'Institut Nacional d'Estadística (INE). A més, el Banc d'Espanya dona a conèixer el deute de les administracions públiques del mes de gener i hi haurà 'quàdruple hora bruixa'.

A l’Eurozona, es publicarà l'Índex de Preus al Consum (IPC) i les dades sobre salaris del quart trimestre. L'IPC també es coneixerà a Itàlia.

Mentrestant, als Estats Units es faran públiques les xifres de permisos de construcció d'habitatges de febrer i les construccions iniciades durant aquest mes. Igualment, es coneixerà la dada de confiança del consumidor provisional de la Universitat de Michigan, la producció industrial al país i la utilització de la capacitat instal·lada. Finalment, es coneixerà l'enquesta d'ofertes de treball i rotació laboral de gener.

De cara a la setmana que ve, destacarà la dada d'inflació al Regne Unit (dimarts 20), l'índex ZEW de confiança inversora a Alemanya i a l’Eurozona (dimarts 20), l'atur al Regne Unit (dimecres 21) i les dades de PMI manufacturer (dijous 22).

ECONOMIA

Espanya: enquesta trimestral de cost laboral (09:00h), índexs de preus de serveis (09:00h) i finançament bruta d'Administracions Públiques de gener (10:00h).

Eurozona: IPC final i subjacent (11:00h) i salaris a la zona euro del quart trimestre (11:00h).

Itàlia: IPC de febrer (10:00h).

EUA: permisos de construcció d'habitatges de febrer (13:30h), confiança del consumidor de la Universitat de Michigan provisional de març (15:00h), construccions iniciades d'habitatges (13:30h), producció industrial (14:15h), utilització de la capacitat instal·lada (14:15h) i enquesta d'ofertes de treball i rotació laboral de gener (15:00h).

Japó: producció industrial i utilització de la capacitat instal·lada (05:30h).

Noticias relacionadas

contador