powellcb7

La jornada d'aquest dijous 8 de novembre estarà marcada, de nou, per la publicació de resultats empresarials. A Espanya, serà el torn de Mapfre i de Sacyr. A Europa, publicaran els seus comptes companyies com Natixis, Société Générale, JC Decaux, Commerzbank o Siemens, mentre que als Estats Units la companyia més destacada que presentarà els seus resultats serà Disney.

  • 2,23€
  • 0,09%

Pel que fa a l'agenda macroeconòmica, la clau de la jornada serà la propera reunió de la Reserva Federal (Fed) dels Estats Units, durant la qual es debatrà sobre els tipus d'interès. Al país nord-americà també es publicaran les dades de noves peticions de subsidi d'atur i l'informe WASDE sobre oferta i demanda de productes agrícoles.

De tornada a Espanya, l'Institut Nacional d'Estadística (INE) publicarà les últimes dades sobre producció industrial i societats mercantils. A més, hi haurà subhasta d'obligacions a 10 anys i de bons a 3 i 5 anys.

A la resta d'Europa, destacarà l'índex RICS de preus d'habitatge al Regne Unit, la taxa d'atur a Suïssa i la balança comercial a França i Alemanya. A l'Eurozona es publicarà el butlletí econòmic del Banc Central Europeu (BCE) i les previsions econòmiques de la Unió Europea.

ECONOMIA

Espanya: producció industrial de setembre (09:00h), nombre de societats mercantils (09:00h), subhasta d'obligacions a 10 anys i de bons a 3 i 5 anys.

Regne Unit: índex RICS de preus d'habitatge d'octubre.

Suïssa: taxa d'atur d'octubre (07:45h).

Alemanya: balança comercial de setembre (08:00h).

França: balança per compte corrent, balança comercial, exportacions i importacions (08:45h).

Eurozona: butlletí econòmic del BCE (10:00h) i previsions econòmiques de la Unió Europea.

EUA: noves peticions de subsidi per atur (14:30h), informe WASDE sobre oferta i demanda de productes agrícoles i decisió de tipus de la Reserva Federal (20:00h).

Japó: balança per compte corrent (00:50h).

Xina: balança comercial, exportacions i importacions d'octubre.

EMPRESES

Espanya: resultats de Mapfre i Sacyr.

EUA: resultats de Dropbox i Walt Disney.

França: resultats de Natixis, Société Générale i JC Decaux.

Alemanya: resultats de Commerzbank i Siemens.

Noticias relacionadas

contador