obligaciones-contables-de-los-autonomos

Fracàs estrepitós del Govern del Generalitat catalana en la primera convocatòria de les ajudes a autònoms. Milers de professionals s'han quedat fora després que la línia oberta de 20.000 milions per a 10.000 autònoms s'esgotés en poques hores, enmig d'un col·lapse informàtic i una allau de peticions. L'Executiu català s'han vist forçat a sortir al pas de les crítiques i les queixes del col·lectiu, alhora que a prometre una nova línia d'ajudes que s'aprovarà en els pròxims dies.

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha demanat aquest dimarts disculpes: "Com a Govern lamentem que no hagi anat com hauria d'haver anat". "El problema real és que no tenim suficients diners per a fer front al que la gent necessita. És una realitat del nostre país", ha afirmat en roda de premsa telemàtica després de la reunió del Consell Executiu.

Segons altres fonts, el paquet d'ajudes que s'ha començat a dissenyar serà de més llarga durada i especificarà millor els requisits entre els sol·licitants. Així mateix, tindrà un mecanisme legal més àgil.

Noticias relacionadas

contador