ep josep oliu presidentbanc sabadell
Josep Oliu, president de Banc SabadellBANCO SABADELL

BARCELONA, 16 (EUROPA PRESS)

Banc Sabadell ha realitzat 23.507 transferències immediates amb un volum total de 16 milions d'euros des del dimecres, quan es va engegar aquest servei, la qual cosa suposa un 75% del total del sector a Espanya.

Segons ha informat l'entitat aquest divendres en un comunicat, segons Iberpay, el total de transferències immediates processades per les entitats financeres espanyoles aquests dos dies ha estat de 30.905, la qual cosa situa Banc Sabadell en líder en aquest tipus de transferències.

El banc ha destacat que aquest servei va dirigit a tots els seus clients i és gratuït per als particulars amb compte Expansió.

La directora de Mitjans de pagament de Banc Sabadell, Anna Puigoriol, ha indicat que aquesta iniciativa suposa un pas més en l'estratègia d'implementació de "propostes de valor innovadores i sobretot útils per a l'usuari del banc".

Ha posat l'accent que l'entitat ofereix la possibilitat d'enviar i rebre diners a l'instant, en amb prou feines deu segons, disponible a qualsevol hora els 365 dies de l'any, de forma gratuïta per a particulars.

I és que la novetat de les transferències immediates recau en la disponibilitat dels diners en temps real en el compte del beneficiari.

contador