• L'empresa ja ha posat a la venda un altre immoble a Barcelona que es pot comprar amb bitcoins
bitcoin 20170802130632

La immobiliària catalana Mister Pis ha venut a Tarragona el primer pis d'Espanya que s'ha adquirit només amb bitcoins, va informar aquest dimecres en un comunicat.

Es tracta d'un àtic a la plaça Imperial Tarraco el propietari de la qual ha posat com a condició per a la seva venda que el pagament ha de fer-se únicament mitjançant aquesta moneda digital.

La transacció s'ha saldat per un preu de 40 bitcoins, que en el canvi actual equival a 550.000 euros; en cas que el comprador no disposi d'aquesta moneda digital, s'haurà de procedir a adquirir-les prèviament a través de les cases de canvi que operen a Internet.

El bitcoin és una moneda digital concebuda el 2009 que es caracteritza per ser descentralitzada, és a dir, que no promou cap govern ni depèn de la confiança d'un banc central emissor, i que se sustenta en la tecnologia 'blockchain', que garanteix que una moneda no es pugui gastar dues vegades.

Des de l’inici del 2017, la seva popularitat ha estat exponencial a causa de l’alça de la seva cotització, que ha passat dels 999 dòlars el gener del 2017 als 14.246 dòlars actuals.

UN SEGON PIS A LA VENDA A BITCOINS, A BARCELONA

Segons el director executiu de Mister Pis, Víctor Monreal, el bitcoin permet una transacció més ràpida i efectiva que la tradicional operativa que fins ara s'ha dut a terme mitjançant la intermediació bancària, "que comporta una sobre-regulació innecessària".

Fundada al juliol de l'any passat, Mister Pis és una cadena d'agències immobiliàries que té origen i seu a Barcelona i que disposa d'una delegació a la ciutat de Tarragona, on s'ha especialitzat com a immobiliària de luxe.

L'empresa, amb una oficina a Tarragona i seu a Barcelona, ​​ja ofereix un segon pis a la venda que es pot adquirir amb bitcoins. Es tracta d'una casa familiar que es ven per 450.000 euros o la seva equivalència en la moneda virtual, que en l'actualitat cotitza als 14.000 dòlars (11.870 euros)- la unitat, si bé ha cotitzat sobre els 15.000 al llarg d'aquesta última setmana.

Noticias relacionadas

contador