cybersecurite-data-ordinateur-clavier-chiffre-nombre-pirates-piratage-hacking-hackers-informatique

Un hackeig a la plataforma de finances descentralitzades (DeFi per les sigles en anglès) PolyNetwork, derivat en el que probablement és el major robatori de la història en aquest sector, amb uns 600 milions de dòlars en criptodivises desaparegudes.

Desenes de milers de persones s'han vist afectades pel hackeig, ha dit PolyNetwork, que permet als usuaris intercanviar tokens a través de múltiples cadena de blocs, en una carta publicada a Twitter, i ha demanat establir comunicació amb els hackers, i els ha instat a "tornar els actius hackejats".

Al voltant de 33 milions de dòlars de l'stablecoin tether que formava part del robatori han estat congelats per l'emissor de tether, per la qual cosa no estan disponibles per a l'atacant.

"La quantitat de diners que heu hackejat és la més gran de la història de les DeFi", ha dit Poly Network en un altre tuit.

Una vegada que els hackers van robar els diners, van començar a enviar-lo a altres adreces de criptodivises. Els investigadors de l'empresa de seguretat SlowMist van dir que es va transferir un total de més de 610 milions de dòlars en criptodivises a tres adreces diferents.

Poly Network ha instat els intercanvis de criptodivises a posar a la llista negra dels tokens procedents de les adreces vinculades als hackers.

Noticias relacionadas

contador