vitalik-buterin-ether-ethereum-crypto

El programador rus i fundador d'Ethereum, Vitalik Buterin, va reafirmar dimecres el suport a Ucraïna contra la invasió russa. Va dir que hi pot haver guerres similars a altres parts del món, però que això no significa que la gent hagi de deixar de preocupar-se pels ucraïnesos o viceversa, segons informa CryptoPotato.com.

Va mostrar el seu suport a través d'un tuit al seu perfil a la xarxa social dimecres passat. Va escriure: "Els ucraïnesos estan lluny de ser els únics que pateixen la guerra. També la gent del Iemen, Etiòpia... són tan humans com els ucraïnesos i vosaltres. Això no és una excusa vàlida per no preocupar-se pels ucraïnesos avui dia. Però sí significa que hem de fer una autoreflexió i estendre la nostra compassió als altres també”.

Se suma a les diferents mostres que ha anat enviant al país ucraïnès des que va començar la invasió. En una altra ocasió, Buterin va respondre a Anton Barbashin, director editorial de Riddle Russia, en què va dir: "Seria un gest sorprenent que una universitat europea acollís obertament els estudiants russos expulsats per protestar contra la guerra, assenyalant que Europa està amb els que a Rússia s'oposen a Putin i s'oposen a la guerra”.

Anteriorment, havia assenyalat que Ethereum era neutral davant d'aquest conflicte, però ell no. També havia dit en rus que la invasió d'Ucraïna per part del president Vladimir Putin era un "crim contra el poble ucraïnès i rus".

Noticias relacionadas

contador