tether billete dolar
BOLSAMANIA

El viceprimer ministre d'Ucraïna, Mikhaïlo Fédorov, ha demanat a Tether que deixi de prestar serveis als russos enmig de la guerra actual seguint amb el seu afany d'estendre al màxim les sancions polítiques i econòmiques contra el país, segons informa CryptoPotato.

Mentre que alguns van donar suport a la seva petició, altres la van revocar, al·legant que la censura, de qualsevol manera, és exactament contra el que les criptomonedes van. Per part seva, Tether encara no ha ofert declaracions sobre l'assumpte oficialment.

A finals de febrer, Fedorov també va demanar a les principals plataformes de compravenda de criptomonedes que deixessin de prestar servei als clients russos. La majoria dels llocs no van complir la seva sol·licitud, dient que ho farien si vingués d'un lloc d'autoritat reguladora.

No obstant això, Coinbase, la principal borsa de criptomonedes amb seu als Estats Units, va bloquejar recentment més de 25.000 adreces pertanyents a clients russos. L'empresa va explicar que totes estaven relacionades d'alguna manera amb activitats il·legals o s'hi dedicaven.

Noticias relacionadas

contador